Kazáncsere kéménybéleléssel árajánlat

Kazáncsere -árajánlat – teljes körű ügyintézéssel

Napjainkban a fűtéskorszerűsítés árak tekintetében is igen széles skálán mozog. Számos befolyásoló tényezője van, így mielőtt belevágna, különösen fontos, hogy hozzáértő szakemberekkel konzultáljon róla. Olyanokkal, akik szakértelmük legjavát nyújtják már a helyszíni felmérés során, de a tulajdonképpeni kazáncsere alkalmával sem „megúszni”, sem „gyorsan letudni” nem akarják a munkát, hanem precízen, profin végzik el a fűtéskorszerűsítés minden mozzanatát.

A kazáncsere egy megtérülő, okos befektetés

Tudnivaló, hogy egy kazáncserén nem érdemes spórolni. Érdemes tehát hosszú távú befektetésként tekinteni erre. Bár elsőre nagyobb beruházásnak tűnhet, de komoly szakmai tapasztalattal a hátunk mögött bizton állíthatjuk, hogy ez egy olyan befektetés, ami idővel behozza az árát. Egy korszerű, energiatakarékos, magas fokú biztonsági követelményeknek megfelelő kazán beszerelésével komfortérzete nőni fog, de energiafelhasználása csökken majd, aminek látványos nyoma marad a rezsiszámláján is. Érdemes tehát az idejétmúlt, pazarló, nyílt égésterű készülékeket mielőbb minden előírásnak megfelelő, modern, zárt égésterű kondenzációs kazánra cserélnie.

Cégünk teljes körű ügyintézéssel vállal kazáncserét, gyors helyszíni felméréssel, szakmai tanácsadással, professzionális beszereléssel, és elégedettség esetén örömünkre szolgál, ha kazáncsere után a készülék rendszeres karbantartásánál is bizalmat szavaz nekünk. Ha elavult kazánnal fűt, ha elromlott a régi cirkója és már nem javítható a készülék, vagy ha a javítási költség túl magas lenne, esetleg lakásfelújításba kezdene, aminek egyik fő komponense a fűtéskorszerűsítés lesz, mindenképp érdemes számításba vennie, hogy mielőbb belevágjon a kazáncserébe.

És, hogy miért éri meg a kazáncserével is hozzánk fordulnia?

 • mert megbízhatóan működő, modern és energiatakarékos kondenzációs kazánokkal dolgozunk;
 • mert garantáljuk a precíz, pontos munkavégzést a határidők betartásával;
 • mert komplex szolgáltatást nyújtunk, így a kezdeti tervezéstől kezdve a szakszerű kivitelezésen át egészen a lejelentésig, engedélyeztetésig és az egyéb kötelező papírmunkákig mindent elvégzünk;
 • mert ellenőrizhető, megbízható referenciáinkkal és számos elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk;
 • mert új kazánjára nem csak gyártói garanciát kap, hanem az általunk elvégzett gépészeti, adott esetben kéményszerelési munkákra is 10 év garanciát vállalunk.

A régi gázkazán cseréjének költsége több tényezőtől függhet. Részletes és pontos árajánlatot csakis helyszíni felmérés után, a megbízói igényekhez igazítva tudunk mondani. Mivel a legegyszerűbb kazáncserére is áldozni kell, biztosan alaposan megfontolja, hogy belevágjon-e. Tisztában vagyunk azzal, hogy a döntéshozatal perceiben nagyban megkönnyítjük a dolgát, ha némi támponttal szolgálunk a kazáncsere árát illetően.

Fűtéskorszerűsítés: kazáncsere, kéménybélés, cirkó fűtés kiépítése

A kazáncsere árát befolyásolja:

 • a választott kazán ára (márka, típus, teljesítmény),
 • a kazán telepítéséhez használt kiegészítők, szerelvények mennyisége, minősége, kialakításának módja (radiátorok/padlófűtés; csövezés típusa, idomok, segédanyagok, stb.),
 • kéménybélelés/kémény átalakítás/új kémény építése,
 • a bontási/szerelési/ helyreállítási munkálatok nagysága (a kazáncsere és kéménybélelés/építés munkadíja),
 • adott esetben – például ha gázvezetéket kell újra szerelni a gázórától – az épületgépészeti költségek,
 • kéményseprői nyilatkozat ügyintézéssel,
 • a gázszolgáltatóhoz benyújtott terv engedélyeztetés és a gázkészülék cseréjének díja,
 • a gázszolgáltató ellenőrzésének díja,
 • a szakértői beüzemelés díja,
 • EPH bekötés és jegyzőkönyv készítése (érintésvédelem).

Szeretne bővebb információkhoz jutni a kazáncsere végleges árát illetően? Vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessen időpontot személyes helyszíni felmérésre!

 

Árajánlat minta

Tárgy: Fűtéskorszerűsítés- kazáncsere, kémény bélelés minősített technológiával 1 db kondenzációs falikazánhoz

Megnevezés Összeg (nettó)
KÉMÉNY KORSZERŰSÍTÉS
Kémény béléscső (5 fm), idomok, hosszelemek (1 m levegő és 1m füstgázoldal 1-1 iránytöréssel), kürtő fedő készlet/végelem

 

140.000.-

Segédanyagok (bilincsek, csavarok, tiplik, falazó habarcs, sitteszsákok, takaró fólia, szigetelő anyag stb.) 25.000.-
Munkadíj (bontás, szerelés, helyreállítás) 135.000.-
Hő és áramlástechnikai méretezés 25.000.-
Kéményseprőipari nyilatkozat ügyintézéssel MEO 45.000.-
Összesen nettó: 370.000.-
Gáz- víz szerelés, beüzemelés, EPH
Immergas Victrix EXA 28-1 ERP kondenzációs kazán 252.000.-
Indító-szétválasztó idom 80/80 25.000.-
Gáz, víz, csatorna segédanyagok, szerelvények, csapok, iszapleválasztó 165.000.-
Gáz, víz, csatorna szerelés, engedélyezés (EKCS), üzembe helyezés 185.000.-
Szakszervíz beüzemelés 45.000.-
EPH bekötés + jegyzőkönyv 65.000.-
Fernox inhibítor 45.000.-
Fűtési rendszer vegyszeres átmosása (max. 4 db radiátor) 95.000.-
Összesen: 877.000.-
VÉGÖSSZEG: 1.247.000.-

A végösszeg tartalmazza a kémény építési- szerelési költségeit, kéményseprőipari nyilatkozat ügyintézését, az egyszerűsített gázkészülékcseréhez kapcsolódó gáz, víz, csatorna szerelést, a készülékcsere bejelentésével, dokumentálásával, a tüzelőberendezés szakszervíz általi üzembe helyezését, érintésvédelmi kötést és jegyzőkönyv kiállítását. Az általunk szerelt égéstermékelvezető rendszerre 10 év garanciát vállalunk.

A vállalkozó vállalja, hogy első osztályú munkát végez és gondoskodik a rendszer megfelelőségét igazoló kéményseprőipari nyilatkozat beszerzéséről. A végösszeg nem tartalmaz ÁFA-t, az ÁFA mértéke 27%.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Cégünk a mindenkori változtatás jogát fenntartja. Árajánlatot kizárólag helyszíni felmérést követően készítünk.

Lebanov Károly ügyvezető